Kategorije

Proizvođači

Vijesti

Garancija - zam. toneri i tinte

Na zamjenske tonere i tinte koje ste kupili kod nas imate garanciju u smislu neispravnog ispisa;  ako se dogodi neispravan ispis - zamjenit ćemo tintu / toner drugim ili dati povrat novca. …

Cookies - važna obavijest

IQcentar.hr koristi kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnost i prikaza sustava oglašavanja. …

0800 broj - radi :)

Besplatni broj telefona 0800-0801   > linija je otvorena za pozive korisnika fiksne telefonije i mobilnih mreža :-)   …

IQ Centar Mobile

Svim korisnicima iOS, Android, WP7, RIM i Symbian mobilnih platformi omogućen je pristup …

O nama

 
 
O nama
 
 
Internetska stranica www.iqcentar.hr u vlasništvu je trgovačkog društva Zagria d.o.o. koje je osnovano 20. veljače 1990. godine. (više informacije ovdje)
 
 
Našem dugogodišnjem uspjehu izravno ste doprinjeli Vi, pa smo svjesni toga odlučili ponuditi još više.
 
Selidbom iz  izložbeno-prodajnog salona u Ozaljskoj ulici 112, došli smo u Slavonsku aveniju 26/9, gdje osim osiguranog i besplatnog parkinga nudimo apsolutno svaki artikl prikazan na WEB stranici www.iqcentar.hr, a uz koji stoji i informacija o dostupnosti. 

Maloprodajnim kupcima odobravamo stalne akcijske popuste, a firmama nekoliko modela održavanja računalnih sustava, postavljanja računalnih mreža, edukaciju osoblja, te u zadnje vrijeme sve popularnije savjetovanje prilikom odabira proizvoda koji bi bili najrentabilniji za korištenje.

Više je razloga zašto izabrati upravo nas: realno stanje skladišta, svakodnevna dostava, servis za sve artikle iz asortimana i tehnička podrška na istoj lokaciji!

 

Niste sigurni što trebate? Obratite nam se s povjerenjem, baš kao što su to učinili i mnogi prije Vas.

 

Gdje smo i kako do nas? Pogledajte ovdje.

 

Kako izgleda IQ Centar?

 

 

 

 

Vaš IQ centar!

Nubilus Logo