O DOSTAVAMA
 
Naša dostava vrši se uz pomoć Overseas Express-a (www.overseas.hr, besplatan broj telefona 0800 33 66 33), a bez obzira na veličinu i težinu pošiljke, tražene artikle možete imati na kućnoj adresi u prosjeku 24 sata od uplate. Uvijek postoji mogućnost da taj rok bude i dulji, npr. 48 sati, a to može ovisiti vremenskim utjecajima, prometu i naravno - ako se paket šalje daleko, npr. na otoke.  Ako se radi o pošiljci koja putuje na otok, raspored dostave robe tvrtke Overseas Express možete pronaći na ovom linku.
 
 
 
CIJENA SLANJA PAKETA - OVERSEAS EXPRESS
 
Pošiljke veličine računala, monitora, pisača i sl., šaljemo uz naknadu od 25kn s PDV-om, a za veće pakete (serverski ormari, fotokopirni uređaji) koji se pakiraju na paletu, cijena dostave kreće se od 150 - 300kn ovisno o masi.
Usluga transporta nalazi se na računu kao izdvojena stavka.
 
 
 
SLANJE PAKETA O VLASTITOM ARANŽMANU
 
Ako želite dostavu o vlastitom trošku, naši korisnici imaju ugodna iskustva  s dostavnom službom HP Express.  Dostavu naručujete samostalno na besplatan broj telefona 0800-202-202, a potrebno je prirediti sljedeće podatke:
- ime i prezime, adresu za dostavu, te kontakt broj telefona ( molimo proučite  Izjava o privatnosti - GDPR)
- HP Express će tražiti veličinu i masu paketa, a taj podatak možete dobiti od nas
 
 
 
PRAĆENJE PAKETA - OVERSEAS EXPRESS
 
Svaki paket ima broj, te se po tom broju (eng. tracking number) može pratiti i njegova lokacija. Ukoliko iz nekog razloga paket kasni, možete nas kontaktirati, te ćemo Vam poslati broj paketa kako bi saznali gdje se točno nalazi.
 
 
 
DOLAZAK PAKETA - PREPORUČAMO PREGLED
 
Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom transportom ne oštete.
- kupac je dužan prilikom preuzimanja paketa pregledati pakiranje.
- ukoliko pakiranje ima vidljivih oštećenja ili je paket otvaran, preporučujemo da odbijete primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen.
- odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti IQ centru, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak. 
- više o postupku reklamacija možete pronaći na ovom linku.
 
 
 
PREUZIMANJE PAKETA
 
Kupac je obvezan, prilikom preuzimanja robe, potpisati otpremnicu ili dostavnicu, a dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju;  ukoliko je paket oštećen, dostavnoj službi dajete izjavu o ne-preuzimanju i vraćanju paketa.
 
 
 
VAŽNO: robu ne šaljemo dok uplata ne postane vidljiva.
 
 
 
Vaš IQ Centar!