Ako niste u mogućnosti osobno doći u našu trgovinu, ovdje možete pronaći opisan način rezervacije i kupnje proizvoda putem IQ centar Internet trgovine.
 
Također, registracijom i obavljanjem kupnje smatramo da ste pročitali te da se slažete s Uvjetima poslovanja Internet trgovine IQ centar.
 
Za ostala česta pitanja molimo Vas provjerite članak FAQ.
 
 
 
 
Slika 1) Prikaz početne stranice Ineternet trgovine IQ centar.
 
 
 
 
 
 
Slika 2) Otvaranje kategorije s prijenosnim računalima.
 
 
 
 
 
 
Slika 3) Odabir odgovarajućeg artikla za kupovinu putem Internet trgovine IQ centar.
 
 
 
 
 
 
Slika 4) Odabrali smo opciju "Dodaj u košaricu" - u desnom dnu ekrana pojavio se zeleni prozorčić s potvrdom izvršene radnje.
 
 
 
 
 
 
Slika 5)  U gornjem desnom dijelu ekrana kliknuli smo na sliku košarice, te se otvorio novi prozor s ekranom za registraciju ili prijavu postojećeg kupca.
Proces registracije je vrlo jednostavan, no preporučamo  pročitati Izjavu o privatnosti sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.
 
 
 
 
 
 
 
Slika 6) Nakon uspješno upisanih podataka otvorit će se prozor s "Moji korisnički podaci" gdje možete urediti postojeće podatke ili dodati nove.
 
 
 
 
 
 
Slika 7) Ponovo odabiremo košaricu i nakon toga opciju "Blagajna".
 
 
 
 
 
 
Slika 8) Na ekranu koji se sada otvorio popis je odabranih proizvoda, te izbori načina plaćanja, način dostave i eventualna poruka prodajnom osoblju.
 
- plaćam u dućanu gotovinom ili kreditnom karticom: ako želite rezervirati proizvod te ga osobno platiti i preuzeti. (Ponuda s potvrdom rezervacije automatski će stići na registriranu e-mail adresu).
- plaćam Internet bankarstvom ili u banci: ako želite rezervirati proizvod i platiti ga direktnim bankovnim prijjenosom na naš bankovni račun. (Ponuda s podacima za plaćanje automatski će stići na registriranu e-mail adresu).
- plaćam karticom WSpay: automatski ćete biti preusmjereni na  WSpay stranice pružatelja usluge plaćanje putem bankovnih kartica, koji će automatski ponuditi plaćanje shodno ponudu koju ste napravili.
 
 
 
 
 
 
Slika 9) Ovako izgleda obavijest o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno rezervaciji.
 
 
 
 
 
 
 
Slika 10) Izgled obavijesti vezane uz rezervaciju artikla (plaćam u dućanu gotovinom ili kreditnom karticom) koja automatski stiže na e-mail adresu. 
 
 
 
 
 
 
Slika 11)  Izgled obavijesti vezane uz rezervaciju artikla (plaćam Internet bankarstvom ili u banci) koja automatski stiže na e-mail adresu. 
 
 
 
 
 
 
Slika 12)  Izgled obavijesti vezane uz rezervaciju artikla (plaćam karticom WSpay) koja automatski stiže na e-mail adresu. 
 
 
NAPOMENA:
 
Slike proizvoda na IQ centar WEB trgovini ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na Internetskoj stranici www.iqcentar.hr ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove.
Zagria d.o.o. će nastojati na WEB stranicama www.iqcentar.hr objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.
 
 
 
Vaš IQ centar